Algemene voorwaarden

 


 

Klein & Bijzonder is een handelsnaam van Bijoux I - Catcher. Betalingen aan Klein & Bijzonder worden verricht op een rekeningnummer dat op naam staat van Bijoux I - Catcher.

Is er door de klant een opdracht gegeven aan Klein & Bijzonder om een of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (kopen op afstand).
De overeenkomst komt tot stand op het moment dat de orderbevestiging door Klein & Bijzonder naar u is verstuurd.

Verantwoordelijkheid:

Klein & Bijzonder is in geen geval verantwoordelijk voor oneigenlijk gebruik van de artikelen en de risico`s die daaruit voortvloeien .
Het verdiend aanbeveling sieraden regelmatig te controleren op losraken van de kralen , zeker als er jonge kinderen in huis zijn daar deze een gevaar op kunnen leveren. Klein & Bijzonder zal u bij iedere order waarop dit van toepassing is bij verzending nog eens extra attent hierop maken .

Prijzen:

Alle bij de artikel vermelde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. verzendkosten.
Klein & Bijzonder is niet verantwoordelijk voor druk of zet fouten.

Betaling:

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Dat kan middels PayPal of per overschrijving op NL90 KNAB 0259 4463 19 op naam van Bijoux I-Catcher te Schiedam of contant bij afhalen. De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging wanneer u de bestelling heeft geplaatst. Kiest u voor elektronisch betalen dan vragen wij daarvoor een kleine bijdrage in de betaalkosten. Deze ziet u op het bestelformulier zodra u de betaalwijze kiest.
Is de betaling niet binnen 8 dagen na de besteldatum bijgeschreven op onze bankrekening of Paypal-rekening dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn. U kunt uw bestelling ook komen afhalen. Dit kan echter alleen op afspraak. Uiteraard kunt u dan ter plekke de bestelling contant afrekenen en worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd:

Zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven wordt de bestelling uiterlijk binnen 1-2 werkdagen verzonden.
Wij verzenden 7 dagen per week. Houdt er echter rekening mee dat de post geen 7 dagen per week bezorgd.

Voorraad:

Deze webwinkel heeft een voorraadmodule. In principe is het door u bestelde artikel dus op voorraad. Mocht een door u besteld artikel toch niet aanwezig zijn, dan wordt u hierover geïnformeerd en krijgt u dit bedrag per ommegaande retour gestort.
De aanbiedingen/acties van Klein & Bijzonder zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Maat- en kleurverschillen:

U dient rekening te houden met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven u niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product staat aangegeven bij de productomschrijving.

Garantie:

Volgens de wet \"Kopen op afstand\" heeft u het recht de producten binnen 14 dagen te ruilen. Neem in dit geval graag eerst even contact op via ons e-mailadres info@kleinenbijzonder.nl . De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. U ontvangt het door u betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje.
Retour-adres: Klein & Bijzonder , Spinhuispad 72 3111 PX te Schiedam onder vermelding van ordernummer en reden retour. Het te retourneren artikel dient deugdelijk verpakt te zijn.

Verzendkosten:

Wij hanteren de tarieven van Postnl.
Indien u uw bestelling komt afhalen vervallen de verzendkosten.

Overmacht:

In geval van overmacht is Klein & Bijzonder niet aansprakelijk voor het niet na kunnen komen van haar diensten door toedoen van derden.
Onder overmacht word o.a. stakingen, energie storingen, brand , persoonlijke omstandigheden of op enig moment niet beschikbaar zijn van internetsite verstaan.

Privacy:

Klein & Bijzonder zal in geen geval uw persoonlijke gegevens aan derden verstrekken.
Deze worden alleen voor onze eigen administratie en doeleinden gebruikt.

Copyright/Auteursrechten:

Op alle afbeeldingen en teksten op de site van Klein & Bijzonder berusten auteursrechten. Overname in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Klein & Bijzonder.

Vragen & Opmerkingen:

Heeft u een vraag en/of een opmerking, laat het ons dan weten via info@kleinenbijzonder.nl

Klein & Bijzonder is een handelsnaam van Bijoux I – Catcher welke staat ingeschreven bij de KvK onder het KvK nr: 53170733 , BTW -ID: NL001869281B30



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2020 Klein & Bijzonder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel